Asiakkaan valinnanvapaus ja asiakasarvon toteutuminen sote-palveluissa palvelusetelilainsäädännön kautta (VArvo) : VN TEAS -hanke (VNK/54/48/2018) - Jokinen, Esa; Rintamäki, Timo; Saloranta, Anna; Joensuu, Johanna; Rannisto, Pasi-Heikki (Valtioneuvoston selvitys- ja tutkimustoiminnan julkaisusarja, ISSN 2342-6799, 2019)
Kundens valfrihet och kundens värdeminskning inom socialvård och hälso- och sjukvård genom lagstiftning om tjänsteintyg.