Kohti laadukkaita oikeusapupalveluita - Majamaa, Karoliina; Nieminen, Kati; Lepola, Outi; Rantala, Kati; Jauhola, Laura; Karinen, Risto; Luukkonen, Tuomas; Kortelainen, Jeremias (Valtioneuvoston selvitys- ja tutkimustoiminnan julkaisusarja, ISSN 2342-6799, 2019)
Mot högklassiga rättshjälptjänster.