OECD territorial reviews : Hamburg metropolitan region, Germany - Organisation for Economic Co-operation and Development (OECD, 2019)
Summary.
Keywords: aluekehitys : Saksan liittotasavalta; aluehallinto : Saksan liittotasavalta; aluetalous : Saksan liittotasavalta; aluesuunnittelu : Saksan liittotasavalta; aluepolitiikka : Saksan liittotasavalta; suurkaupungit : Saksan liittotasavalta