Jihadism in Finland - Malkki, Leena; Saarinen, Juha (Sisäministeriön julkaisuja, ISSN 2490-077X, 2019)
Jihadistinen liikehdintä Suomessa.
Keywords: äärisuuntaukset; terrorismi; jihad; radikalisoituminen