Rokotustoiminnan kehittämistä selvittäneen työryhmän loppuraportti - Suomi. Sosiaali- ja terveysministeriö (Sosiaali- ja terveysministeriön raportteja ja muistioita, ISSN 2242-0037, 2019)
Slutrapport av arbetsgruppen för att utreda hur vaccinationsverksamheten kan utvecklas.
Keywords: rokotus; tartuntataudit