Järjestöt julkisen kumppanista markkinoiden puristukseen : sosiaali- ja terveysjärjestöjen muutos sosiaalipalvelujen tuottajana vuosina 1990-2010 - Särkelä, Riitta; Ensi- ja turvakotien liitto; Lapin yliopisto. Yhteiskuntatieteiden tiedekunta (Ensi- ja turvakotien liiton julkaisu, ISSN 0789-0583, 2016)
NGOs: from public partnership to the mercy of the markets : how the NGOs in social and health care changed as providers of social services in 1990-2010.
Keywords: hyvinvointivaltio; sosiaalipalvelut; kilpailuttaminen; ETA-sopimus; sosiaalipolitiikka; terveyspolitiikka