Esteetön rakennus ja ympäristö : suunnitteluopas - Suomi. Ympäristöministeriö; Kilpelä, Niina; Hansio, Irja; Hansio, Laura; Hynynen, Raija; Rakennustietosäätiö (Rakennustieto Oy, 2019)
Tillgängliga byggnader och deras omgivningar : planeringsguide.
Keywords: esteettömyys; rakennukset; rakentaminen; asunnot; rakennussuunnittelu; valaistus; akustiikka; materiaalit