Valtioneuvoston selonteko kestävän kehityksen globaalista toimintaohjelmasta Agenda2030:sta : Kestävän kehityksen Suomi – pitkäjänteisesti, johdonmukaisesti ja osallistavasti - Suomi. Valtioneuvoston kanslia (Valtioneuvoston kanslian julkaisusarja, ISSN 0782-6028, 2017)
Statsrådets redogörelse om det globala handlingsprogrammet Agenda 2030 för hållbar utveckling : hållbar utveckling i Finland- långsiktigt, koherent och inkluderande.
Keywords: kestävä kehitys : agenda 2030; YK:n ympäristöohjelma : UNEP; yhdenvertaisuus; arviointi; kestävä kulutus