Kansallinen rapustrategia 2019-2022 - Erkamo, Esa; Tulonen, Jouni; Kirjavainen, Jorma; Suomi. Maa- ja metsätalousministeriö (Maa- ja metsätalousministeriön julkaisuja, ISSN 1797-397X, 2019)
Nationell kräftstrategi 2019-2022.
Keywords: kalastus; ravut; ravunviljely