Eduskunta ja itsenäistyminen 1917 -tietopaketti - Krekola, Joni; Eduskunnan kirjasto (Eduskunnan kirjasto, 2017)
Tietopaketin avulla lukija pääsee tutustumaan itsenäisyyskysymyksestä vuoden 1917 valtiopäivillä käytyihin keskusteluihin sekä muutamiin keskeisiin itsenäistymisasiakirjoihin.
Keywords: historia : Suomi : 1917; itsenäisyyskysymys; poliittinen historia : Suomi : 1917; eduskunta; kansalaisyhteiskunta