Lapsen etu huoltoriidan tuomioistuinsovittelussa : lapsioikeutta, sovitteluteoriaa ja empiriaa yhdistävä tutkimus - Linnanmäki, Kirsikka (Alma Talent, 2019)
English abstract.
Keywords: lapsen oikeusasema; perusoikeudet : lapset; lapsen huolto; elatusvelvollisuus; riita-asiat; sovittelu; sovinto; lapsen etu