Kaikki mukaan työelämään : osatyökykyisille tie työelämään (OTE) kärkihankkeen tuloksia ja suosituksia - Mattila-Wiro, Päivi; Tiainen, Raija (Sosiaali- ja terveysministeriön raportteja ja muistioita, ISSN 2242-0037, 2019)
Alla med i arbetslivet : resultat och rekommendationer från spetsprojektet : vägar in i arbetslivet för partiellt arbetsföra (OTE).
Keywords: työmarkkinat; työkyky; terveydentila; työllistäminen; osa-aikatyö; kuntoutus; sosiaaliturva; kannustinloukut