Naiset politiikan huipulla : sukupuolittunut viestintä ja johtajuus - Mäkelä, Johanna (Acta Universitatis Tamperensis, ISSN 1455-1616, 2018)
Abstract.
Keywords: poliittinen viestintä; poliittinen kulttuuri; poliitikot : naiset; yhdenvertaisuus : naiset; yhdenvertaisuus : sukupuoli; johtajuus; kansanedustajat : naiset; politiikan kieli; media; viestintä