Lentoveron ylösnousu? : Ilma- ja avaruusliikenteen verotus - Linnakangas, Esko; Juanto, Leila (Esko Linnakangas, 2018)
English summary.
Keywords: verotus; lentoliikenne; avaruus; matkailu; kansainvälinen vertailu; arvonlisävero; valtiontuki