Tekoälyn kokonaiskuva ja osaamiskartoitus - Ailisto, Heikki; Heikkilä, Eetu; Helaakoski, Heli; Neuvonen, Anssi; Seppälä, Timo (Valtioneuvoston selvitys- ja tutkimustoiminnan julkaisusarja, ISSN 2342-6799, 2018)
Överblick av artificiell intelligens utveckling och kunskaper.
Keywords: tekoäly; vuorovaikutus; osaaminen; etiikka; robotit