Oppi pidättyväisyydestä lainsäätäjän ja tuomioistuinten valtiosääntöisten roolien jäsentäjänä - Putkonen, Hanna (Oikeus, 2018)
Tiivistelmä.
Keywords: tuomioistuimet; tuomiot; harkintavalta; lainsäädäntövalta; perusoikeudet; valtiosäännöt; vallanjako; Aileen Kavanagh