Aggressionsbrottet och ändringar i Romstadgan : delbetänkande - Sverige. Aggressionsbrottsutredningen; Ehrenkrona, Carl Henrik (Statens offentliga utredningar, ISSN 0375-250X, 2018)
Summary.
Keywords: Kansainvälinen rikostuomioistuin : valtiosopimusteksti; sotarikokset; hyökkäys