Juridik som stöd för förvaltningens digitalisering : betänkande - Sverige. Digitaliseringsrättsutredningen; Magnusson Sjöberg, Cecilia (Statens offentliga utredningar, ISSN 0375-250X, 2018)
Summary.
Keywords: julkishallinto : Ruotsi; tietotekniikka : Ruotsi; digitointi : Ruotsi; lainsäädäntö : Ruotsi