"Ei tullutkaan vallankumousta": sotasukupolvi, joka esti kansandemokratian : äärivasemmiston kesäkuun 1946 offensiivi ja metallityöväen työpaikkavastarinta - Reuna, Risto (Turun yliopiston julkaisuja, ISSN 0082-6950, 2018)
"There was no revolution after all": the war generation that prevented people's democracy - The June 1946 offensive of the Far Left and the metal workers' workplace resistance.