Kolmas sektori viranomaisten turvallisuustoiminnan tukena - Jalava, Janne; Raisio, Harri; Norri-Sederholm, Teija; Lahtinen, Henri; Puustinen, Alisa (Valtioneuvoston selvitys- ja tutkimustoiminnan julkaisusarja, ISSN 2342-6799, 2017)
Tredje sektorn som stöd för myndigheternas säkerhetsverksamhet.