Valtiontalouden säästöjen vaikutukset sivistyksellisiin oikeuksiin - Pitkänen, Kari; Hievanen, Raisa; Kirjavainen, Tanja; Suortamo, Markku; Lepola, Laura (Julkaisut / Kansallinen koulutuksen arviointikeskus, ISSN 2342-4176, 2017)
Sammandrag. - Summary.
Keywords: julkinen talous; budjettileikkaukset; koulutuspolitiikka; esiopetus; yleissivistävä koulutus; sivistykselliset oikeudet