Riding the wave : Finland in the changing tides of globalisation - Ali-Yrkkö, Jyrki; Lehmus, Markku; Rouvinen, Petri; Vihriälä, Vesa; Elinkeinoelämän tutkimuslaitos (Etla, ISSN 0356-7443, 2017)
Summary. - Tiivistelmä.
Keywords: globalisaatio : Suomi; kansainvälinen talous; vapaakauppa