Audit of the University of Eastern Finland 2017 - Aarrevaara, Timo; Werner, Eva; Althoff, Gabriele; Isotalo, Juha; Stephens, Christopher; Saarilammi, Marja-Liisa; Isoaho, Kati (Julkaisut / Kansallinen koulutuksen arviointikeskus, ISSN 2342-4176, 2017)
Tiivistelmä. - Sammandrag.
Keywords: Itä-Suomen yliopisto; yliopistot; arviointi; korkeakoulut; laadunvalvonta; laatu