BEPS-toimenpiteiden taloudellisten vaikutusten arviointiraportti - BEPS-toimenpiteiden taloudellisten vaikutusten arviointityöryhmä (Valtiovarainministeriön julkaisuja, ISSN 1797-9714, 2017)
Utvärderingsrapport om BEPS-åtgärdernas ekonomiska konsekvenser.
Keywords: Euroopan unioni : verotus; verosopimukset; yritysverotus; elinkeinoverotus; taloudelliset vaikutukset; verotusmenettely; verovähennykset; ft: BEPS