Footprints in the Snow : the long history of Arctic Finland - Lähteenmäki, Maria; Aalto, Sirpa; Colpaert, Alfred; Forsén, Annette; Haapala, Henna; Halinen, Hannu; Kalleinen, Kristiina; Mustalahti, Irmeli; Pihlaja, Päivi Maria; Tuhkuri, Jukka; Tuunainen, Pasi; Hicks, Malcom (Valtioneuvoston kanslian julkaisusarja, ISSN 1799-7828, 2017)
Tiivistelmä. - Referat.
Keywords: arktiset alueet; arktiset alueet : historia : Suomi; geopolitiikka; saamelaiset; pohjoinen ulottuvuus; Lappi; kestävä kehitys; arktinen kulttuuri; arktinen tutkimus