Luonnos hallituksen esitykseksi rikoslain 17 luvun ja ulkomaalaislain 185 §:n muuttamisesta : lausuntotiivistelmä - Kanerva, Janne (Mietintöjä ja lausuntoja / Oikeusministeriö, ISSN 1798-7105, 2017)
Utkast till regeringens proposition om att ändra 17 kap. i strafflagen och 185 § i utlänningslagen : sammanfattning av utlåtandena.
Keywords: maahanmuutto; laiton maahanmuutto; ulkomaalaiset; maahantulokielto; valtionrajarikos; ulkomaalaislaki