Oikeusministeriön tutkimusstrategia 2017-2020 - Salmi, Venla (Toiminta ja hallinto / Oikeusministeriö, ISSN 1798-7083, 2017)
Justitieministeriets forskningsstrategi 2017-2020.
Keywords: oikeusministeriö; tutkimus; tutkimus- ja kehittämistoiminta; valtionhallinto; oikeustieteellinen tutkimus