Optimaalinen eläinsuojelu rikosprosessissa ja julkishallinnossa - Koskela, Tarja (Publications of the University of Eastern Finland, ISSN 1798-5749, 2017)
Optimal protection of animals in the criminal procedure and the public administration.
Keywords: eläinsuojelu; eläimet; tuotantoeläimet; rikosprosessi; hallintomenettely; hallintolainkäyttö; syyte; näyttö; todistelu; eläinsuojelurikos