Yhdenvertaiset mahdollisuudet harrastaa : painopisteenä harrastamisen hinta - Suomi. Opetus- ja kulttuuriministeriö (Opetus- ja kulttuuriministeriön julkaisuja, ISSN 1799-0351, 2016)
Lika möjligheter till fritidsintressen - med fokus på priset för hobbyer.
Keywords: liikunta; urheilu; kustannukset; yhdenvertaisuus