Neliportaisen tutkijanuramallin arviointihanke : loppuraportti - Välimaa, Jussi; Stenvall, Jari; Siekkinen, Taru; Pekkola, Elias; Kivistö, Jussi; Kuoppala, Kari; Nokkala, Terhi; Aittola, Helena; Ursin, Jani (Opetus- ja kulttuuriministeriön julkaisuja, ISSN 1799-0351, 2016)
Utvärderingen av modellen i fyra steg för forskarkarriärerna : en slutrapport.
Keywords: tiede; tutkijat; tutkijakoulutus; urakehitys