Yhtenäinen organisaatio - yhtenäinen laatu? : tutkimus vankeuden ja yhdyskuntaseuraamusten laatutekijöistä Rikosseuraamuslaitoksessa - Linderborg, Henrik; Blomster, Peter; Muiluvuori, Marja-Liisa; Tyni, Sasu; Laurila, Tuomas (Rikosseuraamuslaitoksen julkaisuja, ISSN 1798-9213, 2015)
Enhetlig organisation - enhetlig kvalitet? : en undersökning av kvalitetsfaktorer i fängelsestraff och samhällspåföljder vid Brottspåföljdsmyndigheten.
Keywords: Rikosseuraamuslaitos; vankeus; yhdyskuntapalvelu; laatu; vankilat; vangit; organisaatiokulttuuri; henkilökunta