Osatyökykyiset työssä -toimintamallin (Osku) toteutuminen ja hyödyt erilaisissa toimintaympäristöissä - Nevala, Nina; Turunen, Jarno; Tiainen, Raija; Mattila-Wiro, Päivi (Sosiaali- ja terveysministeriön raportteja ja muistioita, ISSN 2242-0037, 2015)
Persons with partial work ability at work A study of the feasibility and benefits of the Osku-concept in different contexts.
Keywords: työllistäminen; työkyky; osa-aikatyö