Tuomioistuinsovittelun yleistyminen ja tuomioistuimen tehtävät - Salminen, Kirsikka; Ervasti, Kaijus (Lakimies, 2015)
Increase of court-annexed mediation and function of courts (s. 612).
Keywords: tuomioistuinlaitos; sovittelu; vaihtoehtoinen riidanratkaisu; sovinto; oikeussosiologia; oikeusturva