Nya regler för revisorer och revision : delbetänkande - Sverige. Utredningen om EU:s revisionspaket; Ståhl, Kristina (Statens offentliga utredningar, ISSN 0375-250X, 2015)
Summary.
Keywords: tilintarkastus : EU-oikeus; puolueettomuus; tilinpäätös; EU-direktiivi; EU-asetus; EU-oikeuden kansallinen voimaansaattaminen : Ruotsi; valvonta : Ruotsi; yritykset : Ruotsi; yhtiöt : Ruotsi; konsernit : Ruotsi; tietorekisterit : Ruotsi; kurinpitorangaistus : Ruotsi; viranomainen : yhteistyö; EU:n tilintarkastuspaketti; tilintarkastuskomitea; yleisen edun kannalta merkittävät yhteisöt; tilintarkastuskertomus; tilintarkastusdirektiivi; tilintarkastusasetus; CEAOB