Hankintalain kokonaisuudistuksen valmisteluryhmän mietintö - Hankintalain kokonaisuudistuksen valmisteluryhmä (Työ- ja elinkeinoministeriön julkaisuja, ISSN 1797-3562, 2015)
Betänkande av arbetsgruppen för beredning av en totalreform av upphandlingslagen.
Keywords: julkiset hankinnat; kilpailuttaminen; julkiset hankinnat : EU-direktiivi; julkiset hankinnat : EU-oikeus