Vahvemmat yhdessä : moniammatillinen työ arjen turvallisuuden parantamiseksi - Vertio, Kia; Suomi. Sisäministeriö (Sisäministeriön julkaisu, ISSN 2341-8524, 2014)
Starkare tillsammans : yrkesövergripande arbete i syfte att förbättra säkerheten i vardagen.
Keywords: turvallisuus; yleinen järjestys ja turvallisuus; rikollisuuden ehkäiseminen; viranomainen : yhteistyö; moniammatillisuus