Aluehallintovirastojen ja Valviran työnjakoa ja yhteistyötä kehittäneen työryhmän muistio - Suomi. Sosiaali- ja terveysministeriö (Sosiaali- ja terveysministeriön raportteja ja muistioita, ISSN 2242-0037, 2014)
Tiivistelmä.
Keywords: valvonta; ft: aluehallintovirastot; terveydenhuolto; sosiaalihuolto