EU:n sisäisen turvallisuuden strategia - kansalliset jatkotoimet : työryhmän mietintö - Suomi. Sisäministeriö (Sisäministeriön julkaisu, ISSN 2341-8524, 2014)
EU:s strategi för inre säkerhet - den nationella upppföljningsåtgärder.
Keywords: turvallisuus; Euroopan unioni; järjestäytynyt rikollisuus; terrorismi; tietoturvallisuus; huoltovarmuus; oikeusasiayhteistyö; sisäasiayhteistyö; verkkohyökkäykset