Oikeusapulain mukaisen yksityisen avustajan oikeuksista ja velvollisuuksista - Lehtinen, Lasse Juhani (Helsingin yliopisto, 2014)
Abstract.
Keywords: oikeusapu; oikeudenkäynti; toimeksianto; asianajajat; avustajat; lakimiehet; oikeusturva; palkkiot