Valtioiden rajat ylittävien ympäristövaikutusten arviointi Suomessa : YVA-lain toimivuus kansainvälistä kuulemista koskevien velvoitteiden näkökulmasta - Koivurova, Timo; Craik, Neil; Torkkeli, Minna; Lapin yliopisto, Arktinen keskus (Ympäristöministeriön raportteja, ISSN 1796-170X, 2012)
Sammandrag: Bedömningen av gränsöverskridande miljökonsekvenser i Finland − MKB-lagens funktionsduglighet när det gäller förpliktelserna om internationellt hörande
Keywords: ympäristövaikutukset; arviointi; kansainvälinen oikeus