Velkajärjestelylain tarkistaminen : lausuntotiivistelmä - Silventoinen, Anna (Mietintöjä ja lausuntoja / Oikeusministeriö, ISSN 1798-7105, 2014)
Revidering av lagen om skuldsanering : remissammandrag.
Keywords: maksukyvyttömyys; velkajärjestely