Kansallinen omaishoidon kehittämisohjelma : työryhmän loppuraportti - Kansallista omaishoidon kehittämisohjelmaa laativa työryhmä (KOHO-työryhmä) (Sosiaali- ja terveysministeriön raportteja ja muistioita, ISSN 2242-0037, 2014)
Nationellt utvecklingsprogram för närståendevården : arbetsgruppens slutrapport.
Keywords: omaishoito; omaishoitajat