Skärpta straff för organiserad brottslighet : delbetänkande - Sverige. Utredningen om skärpta straff för organiserad brottslighet; Asp, Petter (Statens offentliga utredningar, ISSN 0375-250X, 2014)
Sammanfattning.
Keywords: aseet : Ruotsi; rikollisuus : Ruotsi; seuraamukset : Ruotsi; järjestäytynyt rikollisuus : Ruotsi; kansainvälinen vertailu : Pohjoismaat; oikeustapaukset : Ruotsi; vakava rikollisuus; erityisen vakavat ampuma-aserikokset; ampuma-aseet; rangaistusasteikot; rangaistusten koventaminen