Velkajärjestelylain tarkistaminen - Velkajärjestelytyöryhmä (Mietintöjä ja lausuntoja / Oikeusministeriö, ISSN 1798-7105, 2013)
Revidering av lagen om skuldsanering.
Keywords: maksukyvyttömyys; velkajärjestely