Statsrådets redogörelse för EU-politiken 2013 - Suomi. Valtioneuvoston kanslia (Statsrådets kanslis publikationsserie, ISSN 0782-6036, 2013)
Referat.
Keywords: EU-politiikka; Euroopan unionin jäsenyys : Suomi