Valtioneuvoston selonteko EU-politiikasta 2013 - Suomi. Valtioneuvoston kanslia (Valtioneuvoston kanslian julkaisusarja, ISSN 0782-6028, 2013)
Statsrådets redogörelse för EU-politiken 2013.
Keywords: EU-politiikka; Euroopan unionin jäsenyys : Suomi