Henkilöyhtiölain muuttaminen : lausuntoyhteenveto avoimesta yhtiöstä ja kommandiittiyhtiöstä annetun lain muutostarpeesta - Toivonen, Oskar (Mietintöjä ja lausuntoja / Oikeusministeriö, ISSN 1798-7105, 2013)
Ändring av personbolagslagen : remissammandrag om behoven av ändringar i lagen om öppna bolag och kommanditbolag.
Keywords: henkilöyhtiöt; yhtiön perustaminen; yhtiön purkaminen; kaupparekisterit