För framtidens hälsa - en ny läkarutbildning : betänkande - Sverige. Läkarutbildningsutredningen; Lindgren, Stefan (Statens offentliga utredningar, ISSN 0375-250X, 2013)
Sammanfattning. - Summary.
Keywords: lääkärit : Ruotsi; lääkärit : koulutus; koulutus : Ruotsi; terveydenhuolto : koulutus; sairaanhoito : Ruotsi