Att förebygga och hantera finansiella kriser : delbetänkande - Sverige. Finanskommittén (Statens offentliga utredningar, ISSN 0375-250X, 2013)
Sammanfattning.
Keywords: taloudelliset kriisit; finanssikriisi : Ruotsi; talouspolitiikka : Ruotsi