Lainvalmistelun laatu eduskunnan valiokuntien arvioitavana - Keinänen, Anssi; Kilpeläinen, Mia (Lakimies, 2013)
Quality of law drafting under evaluation by Parliamentary Committees (s. 165).
Keywords: säädösvalmistelu; lainsäädäntöprosessi; valiokunnat; ft: parempi sääntely